Yes! Zomervakantie!

Geen lunchtrommels klaarmaken, geen wekker, geen afspraken! Heerlijk! Of staan je kinderen ’s morgens vroeg al naast je bed, te trappelen om te vertrekken naar de camping? Eerst een bakje koffie, dan de laatste spullen inpakken en op naar een onvergetelijke vakantie aan de kust!

Maar wat neem je allemaal mee op vakantie? Onze top 3? Badkleding, flipflops en zonnebrand! Zodra de tassen gepakt zijn kan de reis beginnen. De pret begint al snel met het zonnetje dat door de ramen schijnt. Dat kan niets anders betekenen dan dat het een top vakantie gaat worden! Eenmaal aangekomen op de camping is de lucht strakblauw en zijn jullie klaar om de laatste zonuurtjes van de dag door te brengen op het strand.

Strandplezier

De gezellige familiecampings van Ardoer liggen nog op geen drie kilometer van het strand in de provincies Noord-Holland en Zeeland. Het strand, de golven en de duinen maken de locatie tot een échte vakantiebestemming. Het is voor jong en oud puur genieten op de uitgestrekte stranden van deze kustprovincies. Terwijl de kinderen een zandkasteel bouwen met de emmertjes en schepjes die zijn meegenomen, geniet jij van de zon op een stretcher. Of nemen jullie met z’n allen een verfrissende duik in de zee? Na lekker afgekoeld te zijn komt de beachtennisset tevoorschijn voor een potje beachtennis.

Uren speelplezier en daarbij de omgeving vanuit de lucht verkennen? Drones zijn enorm populair en hartstikke leuk om mee op vakantie te nemen! Zo is de nieuwste manier van een vakantieselfie maken, een selfie vanuit de lucht met je drone! Er zijn ontelbaar veel soorten drones en je kunt ze voor verschillende dingen gebruiken. Foto's maken, video's opnemen maar ook bestaan er drones om mee te stuntvliegen. Alle soorten drones ontdek je bij Drone 123.

Campingplezier

Ook op de camping zelf wordt extra uitgepakt in het hoogseizoen. Tijdens de zomervakantie zijn er allerlei activiteiten georganiseerd. Zo wordt er op sommige campings een disco gehouden of worden er liedjes gezongen rond het kampvuur. Samen met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kunnen jouw kinderen meedoen met het animatieprogramma op de camping. Omdat het lang licht blijft ’s avonds en de temperatuur aangenaam is, is het ideaal voor de kinderen om nog even voetballen of te spelen in de speeltuin. Jij drinkt samen met je partner een wijntje voor de tent of caravan en geniet na van een heerlijke vakantiedag.

Ben je nog op zoek naar geschikte campings aan de kust om je vakantie op door te brengen? Geen nood, bekijk simpelweg alle suggesties van Ardoer!