Vakantie met je hond aan de kust

Een vakantie aan de mooie Nederlandse kust is natuurlijk heerlijk, zeker als je je hond mee mag nemen. Helaas is dit niet altijd overal toegestaan. Wij hebben daarom een aantal vakantieparken aan de kust op een rijtje gezet waar je met je hond meer dan welkom bent.

Kustpark Texel

Kustpark Texel is ideaal voor een vakantie met de hond. Op het park beschikken ze over huisdiervriendelijke verblijven en is er een speciaal honden uitlaatveld aanwezig. Op het eiland Texel zijn er mooie wandelingen te maken met de hond. Op de onbewaakte stranden mogen honden namelijk het hele jaar door loslopen. Hier kunnen ze dan ook lekker het water in. Ook in het Krimbos bij het prachtige natuurgebied Nationaal Park Duinen mogen honden loslopen. Echt een aanrader!

Camping Dishoek

Gaat u graag kamperen met de hond? Dan zit u bij Camping Dishoek aan de Zeeuwse kust op de juiste plek. Vanaf deze gezellige 4-sterren familiecamping hoef je de duinen maar over te steken en je staat op het strand. Hier mogen honden het hele jaar door aangelijnd komen. Vlakbij ligt ook het Nollenbos en strand waar honden wel los mogen lopen. Let wel altijd even goed op de bordjes die de juiste gebieden aangeven.

Roompot Beach Resort

Dit park is prefect wanneer je met kinderen en de hond op vakantie gaat. Er is op het park zelf veel te beleven voor kinderen. Voor de jongere kinderen staat het animatieteam klaar en de jongeren kunnen bij elkaar komen op de ChillZone. In de omgeving van het park zijn er verschillende fiets- en wandelroutes voor het hele gezin en ook de gezellige stad Goes ligt op korte afstand. Ga je naar zeeland voor het strand. Bezoek dan het Banjaardstrand dat op 10 min afstand ligt, waar honden in het laagseizoen los mogen lopen.

Hof Domburg

Een knusse cottage voor het gezin en de hond of een comfortabele bungalow. Op Hof Domburg zijn vele verschillende gerestylede accommodaties te vinden. Je kunt zelfs kiezen voor een accommodatie met eigen tuin zodat de hond hier lekker kan spelen. In de omgeving zijn verder verschillende stranden te vinden waar honden zijn toegestaan en zijn er vele leuke uitstapjes in de buurt te vinden voor het hele gezin.

Meer weten?

Op Viervoeter Vakantie vind je alles voor een vakantie met hond aan de kust. Bekijk per park een losloopgebied in de buurt, controleer de paklijst en krijg een mooi sfeerbeeld van je vakantie aan de kust met je trouwe viervoeter!