Kamperen aan de kust

Nederland telt zo’n 450 kilometer kustlijn. Het grootste gedeelte hiervan is de kust aan de Noordzee, maar ook de rest van de Nederlandse kust mag niet zomaar vergeten worden. Met hoge duinen, brede stranden en natuurlijk de waterverdedigingswerken is de kust een grote toeristische trekpleister binnen Nederland. Niet zo vreemd dus dat er ook ontzettend veel campings aan de kust te vinden zijn!

Talloze gezellige dorpen liggen van oudsher aan de kustlijn. Door de ideale ligging bij het strand zijn deze verder uitgegroeid tot gezellige, toeristische dorpen die met name in de zomer opbloeien. In en rondom die dorpen zijn campings ontstaan, van kleinschalige boerencampings tot gezellige familiecampings waar het je aan niks ontbreekt tijdens je vakantie.

Ardoer heeft veel gezellige familiecampings aan zee. Met diverse en campings in Zeeland is er altijd wel een camping die bij de wensen van jou en je gezin passen! Camping Zeeuwse Kust ligt met 250 meter het dichtste bij het Zeeuwse strand. In Noord-Holland sta je vanaf Camping Noorder Sandt binnen 600 meter met je voeten in het zand. Voor strand hoef je niet aan de kust te staan, bewijzen Camping Paardekreek en Camping De Rotonde. De Paardekreek heeft een eigen strand aan het Veerse Meer in Zeeland, De Rotonde beschikt over een eigen strandbad in de Betuwe!

Op een camping aan of dichtbij de kust kun je het hele jaar door genieten. Tijdens mooie dagen leent het strand zich voor zonnebaden, kasten bouwen en dobberen in de golven. Is de zee nog te koud om te zwemmen, dan is pootje baden of golven springen ook een prima bezigheid! Bij wat frisser weer kun je heerlijk uitwaaien door een lange wandeling langs de branding te maken. Zoek de mooiste schelpen en laat je vlieger maar dansen in de wind! In de winter met warme chocolademelk met slagroom opwarmen bij een strandtent, in de zomer bieden ze hier verkoeling met ijsjes en koude drankjes!

Zie jij jezelf ook al samen met je geliefden kamperen aan zee? En kun je ook niet wachten tot je de golven hoort ruisen en je de zilte geur van de zee kunt ruiken? Bekijk dan snel het volledige aanbod campings aan zee en kom heerlijk genieten!

Campings aan zee