De gezelligste strandtenten van Zeeland!

Terwijl je geniet van een lange wandeling langs de Zeeuwse kust kun je er natuurlijk voor kiezen om ergens langs de kust heerlijk te relaxen bij één van de gezellige Zeeuwse strandtenten. Niet verkeerd toch?

Wist je dat…

er alleen al op Walcheren 12 strandtenten langs de Zeeuwse kust staan? Wij zetten de gezelligste van Zeeland voor je op een rijtje!

Strandpaviljoen De Dam in Vrouwenpolder

Dit strandpaviljoen is in 2016 uitgeroepen tot beste nieuwe strandtent van Nederland. Met een moderne uitstraling en een rustgevende sfeer ben je hier aan het juiste adres voor een hapje en een drankje. Om de juiste sfeer te creëren wordt het paviljoen elk seizoen anders ingericht voor een optimale gezelligheid.

Beachclub Perry’S in Scharendijke

Deze Beachclub werd in 2014 nog het allerbeste strandpaviljoen van Nederland. Voor een echte zomerse vibe moet je hier zijn! Met een diverse menukaart en een passend wijnadvies sta je versteld van de bijzondere gerechten die de strandtent te bieden heeft. Daarnaast kun je heerlijk relaxen op het loungedeck en als het wat frisser wordt kun je in de winter bij de haard zitten.

Beachhouse 25 in Breskens

Als je heerlijk wilt vertoeven aan de Zeeuwse kust is Beachhouse 25 in Breskens een geweldige plek! Naast het feit dat je hier heerlijk relaxt kunt eten en drinken worden er ook regelmatig feesten georganiseerd. Zo draaien hier het hele jaar door dj’s gezellige lounge muziek overdag tot in de late uurtjes op een gezellig feest.

Naast deze gezellige hotspots zijn er natuurlijk nog genoeg leuke strandtenten om een bezoekje te brengen. Ga dus snel genieten langs de Zeeuwse kust!